Een goede werksfeer is belangrijk voor een hoge productiviteit. De ruimte van je kantoor, en de inrichting en aankleding dragen hier enorm aan bij.

De juiste kantoorruimte

Wanneer je een kantoor begint, ongeacht wat de werkzaamheden ook gaan zijn, is het goed om in je achterhoofd te houden dat je graag een sfeervol kantoor wil opzetten. En dat begint natuurlijk bij het vinden van de juiste ruimte. Je kunt op https://workaround.io/nl kijken naar het grote aanbod van kantoorruimtes. In veel steden is een grote verscheidenheid aan ruimtes in aanbod, die je allemaal mooi bij elkaar verzameld kunt vinden op https://workaround.io/nl.

Kies voor een kantoor met veel natuurlijk licht inval en een ruimtelijke indeling, om een rustige en gebalanceerde sfeer op de werkvloer te creëren.

Aankleding met textielkunst

Om op je kantoor een sfeer van tevredenheid te creëren, is het van belang dat de inrichting en het ontwerp van de ruimte samenhangt met het welzijn en de emotionele stabiliteit van je werknemers, of medewerkers. En dit is bij uitstek iets waar textielkunst bij kan helpen.

Wat je wil, is dat er sfeermakers aan de muur komen te hangen die een verhoogde productiviteit en persoonlijk evenwicht stimuleren in je team. Daarnaast, wanneer je ook van plan bent om (potentiële) klanten op kantoor te ontvangen, wil je graag iets hebben dat naast een feel good-factor ook positief bijdraagt aan het imago van je bedrijf.

Textielwanden

Stel je eens voor hoe het zou zijn om op die ene grote kale wand je favoriete kunstwerk levensgroot aan de muur te hebben hangen. Met een textielwand kun je je kleurloze kantoor in een klap omtoveren tot een bijzonder fraai tafereel. En het mooie van een textielwand is dat je deze eenvoudig kunt verwisselen met een ander doek wanneer het tijd is voor verandering.

Dankzij nieuwe technieken en de digitalisering van textielkunst kan de textielwand wordt geprint op peesdoek, wat een natuurlijke vibe geeft. Het is daarnaast een perfecte toevoeging om een chique, stijlvolle uitstraling aan je ruimte te geven, doordat de kleuren op het peesdoek werkelijk eruit springen en de details levensecht weergeven. Het voordeel van het gebruik van peesdoek is dat deze gemakkelijk te vervangen is. Je schuift het eenvoudig in het frame, en doordat het doek een beetje elastisch is, kun je het eenvoudig op spanning monteren. Hierdoor is het resultaat altijd mooi strak.

Textielkunst kan het succes van je bedrijf verhogen

Met textielkunst aan je muur breng je inspiratie naar je kantoor. De kunst aan de muur levert zo een waardevolle bijdrage aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Dit zal zich automatisch vertalen naar de kwaliteit van het werk, en op deze manier naar de buitenwereld presenteren. Daarnaast draagt het bij aan een positieve kantoorinrichting waarmee je bedrijf professioneel vertegenwoordigd wordt naar klanten en potentiële medewerkers toe.

U ook genieten van: