Bij textiel denken de meeste mensen natuurlijk gewoon aan de kledij die ze dragen en kan je ze dat kwalijk nemen? Aan de andere kant zijn er nog andere, meer creatieve manieren om textielkunst onderdeel te maken van het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld als decoratief element in de slaapkamer in combinatie met een poster van Postestore.

Textiel leeft en straalt iets unieks uit, zolang je het op de juiste manier gebruikt. Waarom zou het dan ook geen aanvulling kunnen zijn op de inrichting van je woning of bedrijf?

Combineer textiel met posters

Een goede manier om textiel helemaal tot zijn recht te doen komen in je slaapkamer is door het te combineren met gewone posters. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een kunstwerk op basis van verschillende soorten stoffen, die op een raamwerk aan de muren worden gehangen. Als je kiest voor uiteenlopende kleuren, krijgt je slaapkamer een extravagante look. Combineer je dit met eerdere traditionele kunstvormen, zoals een bijpassende poster van Posterstore in eenzelfde kleurenpalet? Dan krijgt de ruimte nog een extra dimensie.

Zorg ervoor dat de gebruikte posters en je textielkunst op elkaar afgestemd zijn. Niet alleen qua kleur, maar ook op het vlak van algemene uitstraling en ruimtegebruik. Ga voor een goede balans tussen beide vormen van kunst en vooral: overdrijf niet, want in een slaapkamer wil je nog altijd vooral tot rust komen!

U ook genieten van: