Het voorjaar is begonnen en dat voelen we, ruiken we, horen we en zien we: sneeuwklokjes en krokussen versieren parken, bermen en tuinen, en ook de vrolijke, gele narcissen staan hier en daar al te bloeien. De eerste lammetjes zijn reeds geboren en springen in de wei, en ook de vogel(tje)s hebben het druk met hun fleurige gezangen en het leggen van eieren. Na de winterpauze begint het leven dan eindelijk weer te stromen….

Tijd voor verandering

Terwijl je bezig bent met de grote voorjaarsschoonmaak, komen er mogelijk allerlei nieuwe, verfrissende ideeën bij je binnen. Mogelijk wil je iets veranderen in je woning. Begin dan bij een wand, bijvoorbeeld in je woonkamer. Tegenwoordig zijn er vele soorten behang verkrijgbaar: effen, met reliëf, bloemetjesbehang, maar ook fotobehang. Ben je nieuwsgierig naar wat er zoal te koop is, bezoek dan https://www.wallpassion.eu/ waar je het ene mooie (foto)behang na het andere ziet, zodat je bijna niet meer weet welke keuze je moet maken.

Een adembenemende achtergrond voor je borduurwerk(en)

Mogelijk heb je nog enkele ingelijste borduurwerken liggen die je graag wilt ophangen. Of misschien ben je op dit moment zelfs bezig met een borduurproject dat je straks een speciale plek in de woonkamer wilt geven. Ook dan kun je aan fotobehang denken, namelijk als spannende achtergrond voor je borduurwerk(en). Kijk snel op https://www.wallpassion.eu/ waar ze nu fotobehang aanbieden met maar liefst 20% korting.

Laat je inspireren door het vrolijke voorjaar

Wat dacht je van het fotobehang ‘Morning Silence’? Hiermee kun je een hele wand in je woonkamer met berkenbomen behangen. Een paar geborduurde pimpel- en koolmezen zullen dit behang extra flair geven. En heb je het zonnige boterbloembehang ‘Good Morning’ – ook bij https://www.wallpassion.eu/ te verkrijgen – al ontdekt? Ook dit behang is ideaal als achtergrond voor een prachtig borduurwerk. Zoals je wellicht gemerkt hebt, zijn er talrijke fraaie combinaties mogelijk, dus laat je leiden door je eigen fantasie!

U ook genieten van: